Ahad, 24 Februari 2013

SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH



Seperti segmen-segmen lain, semestinya segmen ini pun ada syarat-syaratnya .


SYARAT-SYARAT:

1) Wajib Follow blog ni, sunat Follow blog tu
Insyaallah volls will hit uolls back :) Swear deh . Hehe .
2) Wujudkan 1 entry yang ber-titlekan SEGMEN FATIN FARHANAH MENCARI BLOGLIST MARCH. 
3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di bawah ini:) 
6) Senarai bloglist akan di-update sejurus segmen ni tamat jadi boleh la korang berkunjung dan follow blog lain jugak selain I menambah koleksi bloglist I yang baru 1 tu :)

TAMAT:
24 Februari 2013
( 11.59 PM )

BERAPA LAMA BLOG KORANG AKAN ADA DALAM BLOGLIST AKU?
Mungkin 3 bulan dan mungkin jugak sebulan . Tengok kepada tahap kebizian aku untuk buat pencarian bloglist April,Mei, Jun -------------> Disember . Yela, sem kedua kan dah nak bermula, aku nak kena fokus dekat study jugak . Masa depan tu babe * muka penuh pengharapan supaya korang faham *

* Tak kisah la berapa berapa yang join . Anda akan di bloglistkan jugak . TQ :)

p/s: actually syarat num 6 tu bukannya syarat . Sekadar pemberitahuan je :P

2 ulasan:

fatin farhanah berkata...

Tq join :)Anda di bloglist saya .

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-fatin-farhanah-mencari-bloglist.html