Isnin, 25 Februari 2013

Topap giveaway by cik yaya

Assalamualaikum dear blogger ^_^
macam yang yaya janjikan dekat page yaya..
hari ni yaya nak buat GA "topap"
yaya nak bg topap free kat u all nih
meh-meh ramai-ramai pakat join..
semoga ianya dapat membantu yaya diakhirat kelak..Amin..
ok..syarat-syaratnya senang dan mudah..
  1. mestilah seorang pengguna maxis dan celcom ( digi n lain-lain tak boleh k)
  2. seorang blogger
  3. wajib follow blog yaya ( so u all tau latest update yaya)
  4. follow ni pulak kraf yaya *wajib
  5. like SINI dan SINI *ni pun wajib..nanti yaya cek tau..
  6. buat satu entri bertajuk "Topap giveaway by cik yaya"
  7. tag 2 orang blogger yang lain ( pastikan diorang tahu k)
  8. then tinggalkan link u all dekat komen entri ni je k..
  9. tarikh tutup penyertaan 28 FEBRUARI 2013 JAM 12.00 AM
hadiah-hadiah untuk peserta :


> topap RM 10 ( seorang peserta bertuah )
> topap RM 5 ( 2 blogger entri yang menarik )
>topap RM 3 ( 10 orang random peserta )
jom join ramai-ramai..
bukan senang orang nak bagi topap free kan ^_^
yaya tag : FAE dan BUDAK KAMPUNG
SENARAI PESERTA yaya akan update nanti ok..

3 ulasan:

Adilah Asari berkata...

thankz sudi join

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/topap-giveaway-by-cik-yaya.html

Mas Zull berkata...

assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...:)

http://maszull.blogspot.com/2013/02/topap-giveaway-by-cik-yaya.html