Isnin, 3 Jun 2013

SEGMEN : Jom Blogwalking Cuti Sekolah '


Assalamualaikum semua =)

Jom kita join segmen yang dianjurkan oleh blogger nurulezatee. Segmen ni simple je. Sambil tu kita boleh upkan follower dan berkenalan dengan blogger baru . meriahh nye. jom join !


banner segmen .


Korang semua mestilah rajin untuk blogwalking ke blog peserta peserta lain kalau nak ramai orang blogwalking ke blog korang. simple kan . klik banner untuk join =)




4 ulasan:

ezzatie berkata...

Datang berjalan daripada segmen yang sama =)

Come visit me => http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

Blog 3 Dalam 1 berkata...

thanks kerana join Segmen Bloglist Percuma Di Blog 3 Dalam 1 (Sesi June 2013)

Blog awak dah tersenarai!

http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/06/segmen-bloglist-percuma-di-blog-3-dalam.html?showComment=1370263540648#c7039576071098951878

AyuInsYiraH berkata...

assalam... ayu dtg dari segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu... follow sekali ye...dan join segmen ayu...heheehe..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-jom-blogwalking-cuti-sekolah.html

Hunny Kitty berkata...

blogwalking n follow sekali.....vrooommmmmmmmmmmmmmmmmm meowwww