Ahad, 10 Mac 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

22 ulasan:

cik laili berkata...

salam perkenalan dari ciklaili.com

* singgah dari segmen mialiana :)

baby comel berkata...

singgah bw sini dr segmen sama jgk..

IRA ARINA berkata...

Asslamualaikum. Mira singgah sini:)
http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Atin Tory berkata...

DARI SEGMEN SAMA :)
Dah follow sini~
Jangan lupa follow saya balik k~

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aisyah humaira' berkata...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

Ibu Amirul berkata...

Datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
Done follow #61

UmmiKami berkata...

Mama Ummi singgah jalan-jalan..:D
Jom singgah di blog mama Ummi pulak sambil berpantun..boleh :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis berkata...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis berkata...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid berkata...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html


nk join segmen lagi tak? saya tag anda dalam segmen "Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni" yer...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani berkata...

singgah sini dari segmen y sama...jmpot join ga saya..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Azuria Abdullah berkata...

hi ..azuria dari segmen yang sama.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira berkata...

shad datang dari segmen sama :)
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana berkata...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute berkata...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

MIRATUL KHAIRIYYAH berkata...

Follow sini.. harap balas kunjungan ;)

http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati berkata...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Delimasari berkata...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal berkata...

Saya dating dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k..

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mselim3

fatin amalina husna berkata...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html